Nyhedsbrev Maj

Nu er der gået lidt mere end 30 dage som formand, og er ved at vende mig til rollen, og er nu godkendt i kolonihave forbundet, men der har være lidt at se til, på den gode måde.
Vi har en super bestyrelse, hvor rollerne er fordelt, og er meget engageret, og har været en god støtte for mig som ny formand.

Gurli`s have 15 er blevet vurderet og sat til salg, der var fremvisning søndag 1 maj. Der var 13 fremmødt og viste en stor interesse for det, så den skal nok blive solgt.

Postkasserne oppe ved indkørslen, har træværket det ikke så godt og skal renoveres. Så dem der ønsker at have en postkasse bedes meddele om det, og tjekke at der står navn og have nummer på postkassen og dem der ikke ønsker det længer må meget gerne fjerne den.

Så en påmindelse:

Der er parkering forbudt inden i haveforeningen, af og pålæsning er tilladt. Alt andet parkering skal være på parkeringspladsen, og det må i gerne fortælle jeres gæster.

Der bliver kørt alt for stærkt og vil minde jer om at hastigheden er max 15 km/t.
Det skulle gerne være et sikkert sted for os, vores børn og børnebørn

Så er det ved denne tid at hækken trænger til at blive renset og luget for ukrudt, og det er til midten af vejen.

Så bliver der smidt en del cigaret skodder på stier og p-plads. Det bedes stoppes, da cigaret skodder ikke indgår i biodiversitet og tager 5 år før det er nedbrudt i naturen, og så er der microplast som går i grundvandet.

Til sidst i kan alt tid kontakte mig hvad det nu måtte være, personlig, ringe eller mail

Må i alle have en fantastik Maj
Med venlig hilsen Formanden

Comments are closed.