Nyhedsbrev Juni

Vi har fået 2 nye haveejer.
Have 15 Naninja Dufour, Andreas Jacobsen
Have 12 Tina Sørensen.
Hjertelig velkommen til jer!

Vi har i bestyrelsen være rundt og kikke på hæk højde og kan godt se at der nogen steder er der stor niveau højde mellem vej og have, så der for måler man det fra midten af hækken og 1,5 meter op og er der højde forskel grundet bakketop måler man fra det højeste sted, men stadig fra midten af hækken, er der nogen spørgsmål så kontakt os hjertelig gerne. Stor ros til haverne til at holde det rent og pænt i hækken.

Lotteriet har indkøbt et bord op 6 stole til terrassen til fælleshuset og et nyt opslagsskab ved fælleshus. Stor tak til alle jer der støtter lotteriet.


Indsamling af affald Søndag d. 11. september 2022

Vi har meldt Rønnevang til Indsamling af affald igennem ”Ren Natur”

Vi får 3.000 kr. til Haveforeningen, og en hyggelig dag sammen

Vi mødes kl. 8:30 ved fælleshuset, hvor vi deler os op i hold.

Vi samler affald fra kl. 9:00- 13:00 på ruten ved Herredsvejen

Når vi er færdig, vil der være en sandwich og en tår at drikke ved fælleshuset.

Har du lyst til at være med, så kontakt Snezena have 40 eller Gitte have 9


Så skal vi gøre opmærksom på at vi har dato vanding det betyder at det hus nummer man har afgør om det er en lige/ulige dato. Og vanding starter kl 20 til 22. og i disse tider hvor vi har lange perioder med tørke skal vi i fællesskab passe på den mængde vand vi har, og være glade for vi stadig har rent vand i hanerne.

Og så til den løftet pegefinger.

køkkenaffaldscontainerne, og det betyder at det kun er til køkkenaffald, så det betyder at det er forbudt at smide pap / papkasser, haveaffald, flamingo og paraplyer, det var det der var at finde i denne uge, jeg tænker at alle godt ved hvad køkkenaffald er. Vi har fået en stor skideballe og hvis det gentager sig vil vi få bød/afgift, som vil blive pålagt havelejen.

Og så bliver der stadig kørt for stærkt inden i haveforeningen, og hvis det ikke jer selv, så bed jeres gæster om at overholde de 15 km/t hvis de nødvendigvis er nødt til at køre ind. Og ligeledes hvis det ikke er jer der smider cigaretskoddet så mind jeres gæster om at det er affald. Så vil jeg gøre opmærksom på at bestyrelsen ikke er politi, så jeg vil bede jer alle om at have lidt selv justits, og sige det til vedkommen ved det nu måtte være, det er jo ikke alt tid det er af ond mening, men måske bare noget man lige skal gøres opmærksom på.

Som der blev vedtaget til generalforsamling, vil der i løbet af Juni komme en opkrævning på 300,- kr. som følge af de extra udgifter der har være i forbindelse med Corona/covid19

Tømningsaftale:

Til haver der skal have gravet en samletank ned der skal godkendes af Hillerød kommune, for at få det skal man have tømningsaftale med et kloak firma, og det skal vær have gøre selvstændig (kun for dem som ikke er godkendt, dem som er godkendt skal ingenting gør) så en godkendelse af en kloakmester og en tømningsaftale med et kloakservice, vi kan anbefale Byens bedste kloak service

http://kloakservice.info            tlf.: 71992333. men det er valgfrit hvem man vil have en aftale med.

Må i alle have en fantastik juni!

Comments are closed.